Tasku keskus tegi neljapäeval, 28. jaanuaril teatavaks möödunud aasta parimad ostukohad, kõige silmapaistvama büroo ja andis esmakordselt tunnustuse ka tublidele kaasamõtlejatele kaupluste personalis.   

Kõige olulisemaks kriteeriumiks Tasku parima ostukoha väljaselgitamisel on ettevõtte käibekasv, mille kõrval hinnatakse ka osavõttu kampaaniatest, omaalgatuslikke üritusi ja üldist ostukoha aktiivsust. Aasta Ostukoht 2020 tiitli pälvis kauplus Gant. Tasku keskuse juhataja Annika Oja sõnul suutis Gant hoolimata sellest erakordsest aastast tublisti oma möödunud aasta müügitulemusi ületada ja paistis väga positiivselt silma ka aktiivsete pakkumiste ja turundustegevusega. “Kliendid hindavad Ganti kauplust väga kõrgelt ja meil on äärmiselt hea meel neile see tunnustus anda,” sõnas Annika Oja.

Möödunud aastal sõlmiti Tasku kaubanduspindadele neli uut üürilepingut, tiitli Aasta Uustulnuk 2020 pälvis nende seast Gardesti lillepood. “Suurejoonelisus on neil veres,” iseloomustas tiitlisaajat Annika Oja, “möödunud aastal saime uhkusega öelda, et Taskus asub nüüd Tartu südalinna kõige kaunim lillepood kõige kaunima õievalikuga.”

Kaupluste kõrval tunnustas Tasku keskus teist aastat järjest ka üht silmapaistvat bürood. “Ajal, mil paljude büroode ruumivajadus uuest olukorrast tingitult vähenes, laienesid nemad hoopis kaubanduspinnale, avades Tasku esimesel korrusel oma pop-up kontori, ja tänu nende entusiasmile oli Taskul võimalus enda aatriumis võõrustada ka ettevõtlusnädala raames toimunud kinnisvaraseminari,” põhjendas Annika Oja, millega tiitlisaaja möödunud aastal silma paistis. Tasku Büroode Pärl 2020 on Arco Vara.

Esmakordselt andis Tasku keskus üle personaalsed tänukirjad neile inimestele, kes on terve aasta jooksul Tasku meeskonnale väga aktiivselt tagasisidet andnud, oma kogemusi, arvamust ja oma teadmisi jaganud. Aasta Kaasamõtleja 2020 tiitli pälvisid Liis Palu (Orsay), Kadi Ovsjannikov (Hemtex), Virko Jõelaid (Brain Games) ja Diana Lindok (Kunst ja Hobi). “Rõhume Tasku keskuses väga tugevalt sellele, et me kõik omavahel tihedalt suhtleksime ja infot vahetaksime, meil on selleks igakuised koosolekud kaubanduse personaliga ja oleme alati oma üürnike jaoks kättesaadavad. Tunneme, et meil on väga vedanud koostööpartneritega, kes meiega kaasa mõtlevad, ja soovime, et kõik sarnaselt tänastele tiitlisaajatele nõnda aktiivselt oma ettevõtte ja keskuse heaolu eest seisaksid,” selgitas Annika Oja Tasku meeskonna poolt ellu kutsutud tunnustuse tagamaid.

Traditsiooniliselt on Tasku keskus aasta parimaid tunnustanud töötajate aasta alguse peol, viiruse levikust tulenevatest piirangutest on tänavu peo toimumine edasi lükatud.